Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

NEEM CONTACT OP

Zaalverhuur voor Feesten en Evenementen

Voor elke gelegenheid een passende zaal. Want bij Den Thuur hebben we drie sfeervolle zalen tot onze beschikking. Je kunt kiezen uit de Schuur van Thuur, de Buitenplaats of het Bruin Café.

De Schuur van Den Thuur

Voetjes van de vloer! Want de Schuur van Den Thuur is onze echte feestklassieker. Er heerst een gezellige sfeer met een robuuste uitstraling. Daarnaast beschikt de zaal over een zeer goede licht- en geluidsinstallatie. Je kunt hier dus prima een DJ of bandje kwijt. Onze eigen evenementen vinden vrijwel altijd plaats in de Schuur van Den Thuur. Je vindt deze evenementen terug in onze agenda. 

De Buitenplaats

De naam verklapt het eigenlijk al: in deze zaal hangt de sfeer van een buitenplaats met het gemak van binnen. Dit is dan ook bij uitstek de perfecte zaal voor feestjes, borrels, etentjes of andere gelegenheden. Door de grote ramen is er een fijne lichtinval en om het gevoel van de buitenplaats nog wat extra aan te wakkeren, is er een fijne fotoprint gevestigd op de muur. Ook deze zaal beschikt over licht en geluid. Het draaien van muziek is dus prima mogelijk. De capaciteit van deze zaal hangt af van de indeling.

Het Bruin Café

Onze kleine zaal is ingericht als een sfeervol bruin café en heeft als thema de Nacht van Achtmaal. Deze rally wordt elk jaar gereden bij café DEN THUUR. De muren hangen dan ook vol met krantenknipsels in authentieke lijstjes. Ben je met een kleine groep? Dan is het Bruin Café de perfecte setting voor jullie partij!

Combinatie de Schuur van Den Thuur, de Buitenplaats en/of het Bruin Café

Voor grotere feestjes is het óók mogelijk de Schuur van Den Thuur, de Buitenplaats en/of het Bruin Café te combineren. Zo is de Buitenplaats de ideale setting voor het buffet, terwijl het echte feesten plaatsvindt in de Schuur van Den Thuur. Feestje met kinderen? Dan is er ruimte om een luchtkussen in de andere zaal te zetten. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.